Acupunctuur en ik zijn er voor jou als zwangere mama en daarna
Het is inzetbaar voor, tijdens en natuurlijk ook na je zwangerschap.

Op een natuurlijke manier werken aan jouw zwangerschapssymptomen, klachten maar ook doelen. Acupunctuur is een veilige en bewezen behandelmethode.

Kun jij wat ondersteuning gebruiken? Heb jij last van zwangerschapssymptomen? Of vragen over hoe jij jezelf zo natuurlijk mogelijk deze tijd doorkomt?
Laten wij dan samen gaan werken aan een gezondere toekomst voor jou en je kindje.

Veel voorkomende zwangerschapssymptomen waarbij acupunctuur jou gaat helpen:
⁃ Hormonen en energiebalans
⁃ Misselijkheid
⁃ Lage rugklachten
⁃ Verbeteren van de slaap
⁃ Stuitligging
⁃ Hoofdpijn
– Stress verminderen
⁃ Op gang brengen van de bevalling
⁃ Bevalling gemak bevorderen door o.a. endorfine en ontspanning.

Jij krijgt tijdens de behandeling uitleg over hoe jij signalen kunt herkennen, en wat jij kunt doen om jouw lichaam zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Door het plaatsen van de naalden komt onder andere het stofje endorfine vrij. Dit stofje zorgt ervoor dat jij je beter gaat voelen, minder pijn ervaart en dit verbetert de algehele gezondheid van jou en je kindje.

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jou en je kindje kan betekenen?
Neem contact op

Mobiel: 0652253231
Email: sietskemasage@outlook.com

lisa Duijn
lisa Duijn
2023-10-01
Bij sietkse kun je weer even tot jezelf komen, relativeren en je energie laten stromen. Ze is een lieve vrouw die haar werk echt met haar hart doet! Ik ben je heel erg dankbaar lieverd!
Trude Brans
Trude Brans
2023-09-30
Heel veel pijn in mijn rug en been. Maar na twee behandelingen van Sietske kan ik weer uit de voeten. Wat een verademing!
Jorrina Enthoven
Jorrina Enthoven
2023-06-24
Deze lieverd heeft heel veel liefde voor haar vak. Ze is oprecht en weet goed wat je nodig hebt want na elke behandeling voel ik me sterker worden. Na lange tijd voel ik me weer meer mezelf en krijgt het leven voor mij zijn kleur weer terug. Elke keer weer opnieuw een mooie bijzondere ervaring. Als je nog twijfelt niet meer doen en ga naar haar. Ik ben haar heel erg dankbaar !
stefanie van gelderen
stefanie van gelderen
2023-04-01
Sietske is een warm persoon met veel mensenkennis die goed de tijd voor je neemt voor een juiste analyse van de behoeftes en wensen.
sonia verhoeven
sonia verhoeven
2023-03-28
Sietske is echt een lieverd met veel wijsheid in pacht . Ik voel me altijd weer heerlijk ontspannen , ook meer energie en gefocust als ik bij haar weg ga. Zeker een aanrader !
Maaike Jasper
Maaike Jasper
2023-02-07
Daar waar ik al jarenlang last had van mijn buik en wat ik ook deed niks hielp.. heeft één acupunctuur behandeling bij Sietske mij in een keer afgeholpen van mijn klachten! Sietske luistert aandachtig en komt in gesprek tot de kern van het probleem en de klachten. Een behandeling heeft de perfecte balans tussen praten en stilte. Bedankt Sietske! Tot gauw!
Linda Brandjes
Linda Brandjes
2022-12-10
Sietske heeft veel kennis over de verbinding tussen lichaam, geest en het spirituele. Tijdens de sessies heeft Sietske ruim aandacht voor wat mij bezig houdt en hoe zich dat vertaalt in mijn lijf. De behandeling is een kadootje voor mezelf, binnen korte tijd merk ik al de positieve effecten.
A Wanst
A Wanst
2022-11-24
Sietske creëert een fijne ambiance zodat je je op je gemak voelt. Ze is empatisch en betrokken, kijkt goed wat nodig is en geeft haar behandelingen vakkundig en toegewijd
Rose Fleer
Rose Fleer
2022-11-21
Sinds 2 weken nu voor het eerst acupunctuur. Ik vond het best spannend, maar wat kan ik er nu van genieten. Het is heerlijk om even tot rust te komen en het heeft me al zoveel positieve dingen gebracht. Ik raad het iedereen aan om bij siets even te komen rusten en te genieten van een paar naaldjes!
barbara rooze
barbara rooze
2022-11-21
Sietske is een heel rustige vrouw die goed luistert en alles goed uitlegt met antwoorden op je vraag De prikken voel je niet Heb goede resultaten erbij