Massage Assendelft

Massage is een traditionele geneeswijze die al duizenden jaren met succes wordt gebruikt om het lichaam in balans te brengen.

Vele van ons ervaren in het dagelijkse leven een flinke dosis stress die zich in het lichaam vastzet.

Stress klachten uiten zich vaak in een stijve of zere nek, rug en vaak ook schouders.
Tevens kan stress zorgen voor spijsverteringsproblemen en het verlagen van de weerstand.

Massage zet het zelfherstellende vermogen van het lichaam aan. Het is ideaal voor het verbeteren van doorbloeding, wegnemen van pijnklachten, verminderen van stress in het lichaam en slaap te bevorderen.

Gedurende de behandeling bij massage assendelft zullen de spieren, het bindweefsel, lymfatische systeem en de meridianen behandeld worden. Hierdoor geeft de massage niet alleen de dag zelf een heerlijk ontspannen effect, maar werkt de behandeling nog dagenlang door. Ook worden verschillende technieken en handgrepen toegepast op spieren, pezen, gewrichten en het onderhuidse bindweefsel. Het geheim zit hem in de specifieke drukpunten die gedurende de massage worden gestimuleerd. De drukpunten beïnvloeden de meridianen- en de energiebanen die door ons hele lichaam lopen, waardoor de levenskracht “Qi” vrij kan stromen.

De massages die ik geef zijn holistisch. Dit betekent dat er gevoeld wordt naar wat jouw lichaam te vertellen heeft, en geluisterd naar wat er zich in jouw geest afspeelt. Er wordt tijdens alle massages aandacht gegeven aan de klacht of klachten waarvoor jij behandeld wilt worden.

Door de jaren heen heb ik vele mensen behandeld die zelf vaak verbaasd waren over waar de klacht echt vandaan kwam. Meerdere malen waren zij zelf namelijk allang vergeten wat hun eerste symptomen/klachten waren.

Door echt te luisteren naar wat iemand verteld en te voelen wat het lichaam probeert duidelijk te maken kan er tijdens een behandeling een diepere genezing plaatsvinden.

Houdt er wel rekening mee dat er vaak meerdere behandelingen nodig zullen zijn.

Zelf adviseer ik vaak het combineren van massage en acupunctuur. Massage is heerlijk ontspannend en acupunctuur werkt op meerdere niveaus dieper en langer door. Wat het effect van de massage vergroot en verbeterd.

Heb jij nog vragen of wil jij meer informatie? Neem dan contact met mij op.

En anders,

Tot snel hier in Assendelft